В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету

В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету

26.03.15 11:06 0 641
Депутати міської ради розглянули питання “Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2015 № 69/10 “Про бюджет міста на 2015 рік”. Про суть змін, які пропонується внести до основного фінансового документа міста, поінформувала Лілія Єлова.

Серед запропонованих змін в обранців громади виникли питання щодо виділення 500 тисяч гривень для КП “Ласка”. Їх зокрема, озвучили Павло Данильчук, Юрій Вега та Петро Савчук.

Директор КП “Ласка” Богдана Новарчук зазначила, що за ці кошти пропонується облаштувати паркан та встановити трансформаторну підстанцію. За її словами, це робиться задля безпеки громадян. Нинішній паркан у незадовільному стані. Крім того, є проблеми з освітленням території.

Богдана Новарчук наголосила, що вони активно залучають кошти на підприємство. Зокрема, завдяки участі в одному проекті отримали 280 тисяч гривень на придбання автомобіля для відлову тварин. Беруть участь вони й у інших проектах.

Також вона повідомила, що триває робота над отриманням коштів із Державного бюджету та обласного фонду екології для будівництво притулку у м. Луцьку. За її словами, на початку квітня вона матиме зустріч з міністром екології та природних ресурсів саме з цього питання.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що 500 тисяч гривень пропонується виділити для спорудження огорожі. Це робиться для захисту людей та створення комфортного проживання.

Підтримати виділення цих коштів запропонували й депутати Євген Ткачук, Наталія Бунда та Аскольд Пекарський.

Також Роман Бондарук запропонував виділити ці 500 тисяч гривень для дітей, хворих на цукровий діабет.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що життя і здоров'я людей — це найважливіше питання. За його словами, у нього інформація, що усі питання тут вирішені. Кошти виділяються на забезпечення дітей необхідними ліками. Проте, він наголосив, що додатково вивчить це питання.

Також Микола Романюк закликав депутатів готувати відповідні зміни до бюджету попередньо, а не вносити з голосу.

Зрештою, міський голова запропонував передбачити у бюджеті 50 тисяч гривень для цієї категорії дітей.

Депутати підтримали проект рішення щодо внесення змін до бюджету із запропонованими змінами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За ухилення від призову ...
Наступна новина: Обов’язки прокурора ...

КОМЕНТАРІ