В Луцьку святослав Кравчук подякував Миколі Романюку і депутатам міської ради за спільну роботу

В Луцьку святослав Кравчук подякував Миколі Романюку і депутатам міської ради за спільну роботу

26.03.15 12:15 0 750
Під час сьогоднішнього пленарного засідання 72-ї сесії міської ради депутати прийняли рішення про звільнення з посади першого заступника міського голови Святослава Кравчука. Він написав відповідну заяву на ім'я міського голови.

Депутат міської ради Ганна Кравчук подякувала Святославу Кравчуку за спільну роботу. Вона наголосила, що він досконало розбирався у питаннях охорони здоров'я і знає усі проблемні питання. Вона побажала, аби його наступник теж так само професійно розбирався у цих питаннях.

Слова вдячності за спільну роботу на адресу Святослава Кравчука пролунали й з вуст депутата Анатолія Бірюкова.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що із Святославом Кравчуком спільно працюють уже з 2007 року, коли його призначили головою Волинської облдержадміністрації. Також уже 4,5 роки працюють разом у міській раді. “Хочу багато хороших слів сказати на адресу Святослава Євгеновича. Приємно спільно працювати з Вами. Ви працювали на благо громади і переживали за місто”, - зазначив він.

Також Микола Романюк запропонував депутатам нагородити Святослава Кравчука Почесною грамотою міської ради.

На завершення слово взяв Святослав Кравчук, який подякував міському голові Миколі Романюку та депутатам міської ради за спільну роботу. Він зауважив, що було багато хороших моментів і проблемних питань, однак, завжди вдавалося знаходити компроміс.

Перший заступник міського голови сказав, що депутати з розумінням ставилися до проблем у бюджетній сфері. За його словами, на рівні держави мало уваги приділяється медицині, спорту, освіті. Проте, завдяки підтримці депутатського корпусу міської ради виділялися додаткові кошти на ці сфери. “Нині я можу з упевненістю сказати, що сфери культури, охорони здоров'я, освіти знаходяться на належному рівні. У цьому є ваша заслуга”, - наголосив він.

Святослав Кравчук висловив впевненість, що депутати міської ради нинішнього скликання зроблять ще багато користі для територіальної громади.

Також він побажав усім миру у нашій країні та злагоди.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Міліція затримала ...

КОМЕНТАРІ