В Луцьку депутати на сесії озвучили запити та запитання виборців

В Луцьку депутати на сесії озвучили запити та запитання виборців

26.03.15 10:20 0 711
Депутати міської ради зібралися на пленарне засідання 72-ї сесії. Розпочинаючи роботу, міський голова Микола Романюк повідомив, що депутат Андрій Осіпов увійшов до депутатської групи “Новий Луцьк” та її очолив.

Потім депутати затвердили порядок денний та традиційно озвучили запити та запитання виборців.

Так, депутат Любов Серба запропонувала звернутися до Президента України Петра Порошенка щодо питання відновлення історичної справедливості і повернення звання Героя України ( посмертно) Степану Бандері та Роману Шухевичу.

Аскольд Пекарський повідомив про стурбованість жителів будинку на пр. Соборності, 10, біля якого відбувається будівництво фітнес-центру з порушеннями будівельних норм. Також просив перевірити справність роботи світлофорів на міських дорогах, зокрема, на вул. Гордіюк, 47.

Микола Дендіберін просив реконструювати футбольне поле біля зоопарку. На що Микола Романюк відповів, що йде робота над детальним плануванням цієї території, після чого це питання можна буде вирішити.

Депутат Ганна Кравчук просила 300 тис. грн на завершення ремонтних робіт та 120 тис грн на заміну електричної проводки в хірургічному та інших відділеннях медичного закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» та дофінансування медичних програм.

Депутат Роман Романюк запропонував, ремонтуючи пішохідні доріжки, прокладати бруківку. Її, при потребі, значно простіше частково відновлювати.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що на тротуарах проспектів Соборності, Волі, Молоді, Відродження цьогоріч буде прокладено бруківку.

Депутат Петро Савчук підняв питання завершення ремонту дороги біля госпіталю інвалідів війни і праці та вулиці Дорошенка.

Євген Ткачук зауважив, що до нього звернулися жителі будинку №1 вул. Бенделіані з проханням зробити благоустрій прибудинкової території та демонтувати кіоск у цьому дворі. Він також просив повернути макети автоматів у навчальні заклади.

Микола Романюк повідомив, що над цим питанням працюють управління освіти міської ради та УМВС. З першого вересня планується проведення уроків військової підготовки.

Наталія Бунда просила передбачити кошти на проектну документацію для будівництва каналізації та водовідведення усіх вулиць мікрорайону Вересневого, так як це було зроблено у Малоомелянівському масиві.

Микола Яручик пропонував відремонтувати вул. Станіславського у місцях просідання. Він також просив посприяти встановити влітку індивідуальний тепловий пункт у гімназії №14.

Міський голова Микола Романюк відповів, що вчора побував на вулиці Станіславського і дав відповідні доручення щодо початку ремонтних робіт. Депутат Ірина Констанкевич звернулася з проханням допомогти придбати для дитячої поліклініки сучасне ультразвукове діагностичне обладнання.

У свою чергу, Ігор Поліщук підняв питання будівництва баскетбольного майданчика на вул. Глушець.

Депутати Андрій Козюра, Павло Данильчук, Григорій Пустовіт, Роман Бондарук, Олена Голєва, на прохання своїх виборців, також порушили ряд важливих питань, які стосуються життя громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Геннадій Луценко очолив ...
Наступна новина: Рівненське училище ...

КОМЕНТАРІ