Анатолій Вітів: "Народний фронт" шукає міфічні виправдання бездіяльності уряду Яценюка

Анатолій Вітів: "Народний фронт" шукає міфічні виправдання бездіяльності уряду Яценюка

26.03.15 10:50 0 873
Партія "Народний фронт", лідер якої Арсеній Яценюк більше року очолює уряд, і яка має реальну владу в країні, шукає міфічні виправдання власної бездіяльності, відсутності реформ та боротьби з корупцією та прагне будь-якою ціною уникнути відповідальності за стан справ в країні. Про це 25 березня 2015 року заявив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Свободівець наголосив, що останні заяви "Народного фронту" є деструктивною спробою уникнути відповідальності за стан справ в країні:

"Заяви партії "Народний фронт" і її лідера Арсенія Яценюка свідчать про те, що на фоні провальної діяльності прем'єра робиться цинічна спроба перекласті відповідальність за стан справ в державі. Справедлива критика, яка лунає в адресу голови Кабміну Арсенія Яценюка та роботи уряду, подається як підступи Москви. Заклики розслідувати корупцію в уряді на суму 7,5 мільярдів гривень прирівнюються до атаки на Кабмін та підривної діяльності. Відбувається маніпуляція та підміна понять. Таке враження, що "Народний фронт" живе в паралельній реальності".

Анатолій Вітів відзначив, що Арсеній Яценюк, попри голослівні заяви, так і не наважився ввесті економічні санкції проти Росії.

"Ще 25 січня відбулося засідання РНБО, на якому розглядалося питання введення санкції проти Росії. Однак досі - вже понад 60 днів – влада так і не зреагувала на введення проти Росії санкцій. То може Москва навпаки щиро зацікавлена в саме такому прем'єр-міністрі, який вперто і послідовно саботує запровадження санкцій проти агресора? Словесний антиросійський популізм Арсенія Яценюка повністю розходиться з його діяльністю. Думаю, що швидше американці висадяться на Марсі, ніж лідер "Народного фронту" введе санкції проти Росії і компенсує втрати українського майна, які вимірюються мільярдами доларів. "Свобода" вимагає негайного ухвалення законопроект №1206 від 02.12.2014 "Про дзеркальні майнові санкції щодо Російської Федерації, яким встановлюється, що переходу у власність України підлягає рухоме та нерухоме майно, кошти, вклади у банках, цінні папери та інші активи чи корпоративні права, що перебувають на території України або знаходяться на обслуговуванні в Україні, та які безпосередньо або через афілійованих осіб належать Російської Федерації".

Свободівець констатував, що зараз ситуація близька до 2005 року, коли помаранчева революція зазнала краху через небажання влади здійснювати реформи і торжество олігархічно-корумпованої системи:

"Арсеній Яценюк вірно зауважив, що в нас повторюється провальний сценарій 2005 року. Тільки скромно забув уточнити, що одним з авторів цього сценарію є він особисто. Адже саме лідер "Народного фронту" несе значну частину відповідальності за відсутність реформ в державі. За своїх "любих друзів" Миколу Мартиненка та Андрія Іванчука. За те, що корупція процвітає, а народ біднішає. Замість того, щоб проводити справжні реформи, Яценюк з його міністрами прикривають інтереси олігархів та наповнюють їхні кишені за рахунок простого українського народу. олігархи є другим фронтом проти України. Путін воює проти нас ззовні, олігархи - зсередини. Конфлікт навколо "Укртранснафти" та "Укрнафти" – це частина олігархічного шабашу і наслідок повного ігнорування нинішньою владою принципової антиолігархічної позиції ВО "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ