В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева перевіряють автоперевізників

В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева перевіряють автоперевізників

26.03.15 10:42 0 589
З 23 по 30 березня на території Мукачівщини, як і по всій Україні, співробітники Державтоінспекції за участі представників автоінспекції та автогосподарств проводять моніторинг випуску пасажирських автобусів на лінію.

- Стан безпеки пасажирських перевезень потребує особливої уваги. Метою даного заходу є дотримання дисципліни в технічному стані транспортних засобів і фізичному стані водіїв, які здійснюють пасажирські перевезення,- коментує начальник ВДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко.

Державтоінспектори перевіряють підприємства і суб'єктів господарювання щодо виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт.

Особлива увага приділяється підготовці автотранспорту, організації передрейсового контролю, технічному стану автобусів та проведенню щозмінного медичного огляду водіїв.

Також міліція здійснюватиме посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів. Передовсім за дотриманням швидкісного режиму, перевезенню пасажирів понад встановлену кількість, порушенням вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки тощо.

Вже в перші дні моніторингу співробітники ДАІ Мукачівщини перевірили більше шести десятків рейсових автобусів. На водіїв-порушників складено 14 адміністративних протоколів.

Державтоінспекція звертається до водіїв пасажирського транспорту з проханням бути уважними та обережними, суворо дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Пам'ятайте, що ви відповідаєте за безпеку пасажирів.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Маршрут №1. Українка. ...
Наступна новина: У Луцьку черговий ...

КОМЕНТАРІ