Рятувальники продовжують навчати закарпатців правилам пожежної безпеки та заходам цивільного захисту населення

Рятувальники продовжують навчати закарпатців правилам пожежної безпеки та заходам цивільного захисту населення

26.03.15 11:36 0 646
24 березня на території Закарпаття відбулися одразу два пожежно-профілактичні відпрацювання – у смт Великий Бичків Рахівського району та селі Велика Добронь, що на Ужгородщині. Метою подібних заходів є якомога ширше інформування населення щодо правил пожежної безпеки з тим, аби в подальшому зменшити кількість випадків виникнення загорань у краї.

Насамперед рахівські та ужгородські рятувальники відвідали обійстя мешканців Великого Бичкова та Великої Доброні відповідно, особливу увагу звернувши на господарства багатодітних сімей, самотніх пенсіонерів та неблагонадійних осіб. Громадянам розповіли про основні загрози весняно-літнього пожежонебезпечного періоду. Окремо фахівці ДСНС наголосили на забороні спалювання сміття, опалого листя й сухої трави, що може призвести до руйнування будівель і навіть загибелі людей, а також нагадали правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та підозрілих знахідок тощо. Кожному власнику оселі фахівці вручили пам’ятки безпеки, покликані підвищити обізнаність людей з правилами безпечної життєдіяльності.

У рухівському селищі Великий Бичків працівники ДСНС відвідали також міську лікарню та дитячий садок, де провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед відвідувачів. На Ужгородщині в с. Велика Добронь рятувальники на пожежній машині приїхали до загальноосвітньої школи, де нагадали учням основні правила пожежної безпеки та показали спорядження вогнеборців. Подібні відпрацювання у майбутньому проводитимуться в усіх районах Закарпатської області з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, а також уникнення травмування та загибелі людей на них.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі функціонує ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ