Закарпатський правоохоронець отримав перелом руки,затримуючи п"яного хулігана

Закарпатський правоохоронець отримав перелом руки,затримуючи п"яного хулігана

26.03.15 10:10 0 666
В Іршаві під час затримання нетверезого хулігана, той ударив ногою дільничного інспектора міліції. Капітан отримав перелом руки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Ільниця молодий чоловік під час сімейної сварки наніс тілесні ушкодження своїй тітці.

Правоохоронці виїхали на місце події. По дорозі на автостанції м.Іршава вони побачили нетверезого чоловіка. Це і був той 24-річний житель с.Ільниця, котрий побив вдома тітку.

Міліціонери зупинили службовий автомобіль, підійшли до хулігана, зробили йому зауваження й запросили до райвідділу для складання адмінпротоколу. Однак правопорушник дуже обурився. Він став ображати правоохоронців, чіплятись за формений одяг, розмахувати кулаками.

Міліціонери одягнули на нього наручники й повезли до лікарні для встановлення ступеня алкогольного сп′яніння. При виході зі службового автомобіля зловмисник несподівано вдарив ногою по руці дільничного інспектора міліції. В результаті капітан міліції отримав перелом правої руки.

За даним фактом Іршавським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Хулігану загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Слідство у справі триває.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Волині засуджено ...

КОМЕНТАРІ