«Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія» – газета «День» присвятила додаток Жінці

«Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія» – газета «День» присвятила додаток Жінці

26.03.15 10:41 0 558
Весняний – а за ліком уже 30-й – випуск додатку газети «День» «Маршрут №1» повністю присвячено українській Жінці, новому образу, новому характеру українки, які сформувалися під впливом останніх подій.

«Серед тих, хто формує новітню історію України, не лише Герої, а й Героїні. Дуже різні, з різних сфер життя, але всіх їх об’єднує гідність. Саме про цих жінок йтиметься у нашому весняному додатку, який назвали «Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія», – зазначають у виданні.

Спеціально для весняного випуску «Маршрут №1» зібрав розповідь про трьох мужніх жінок – Надію Савченко, її сестру Віру та маму Марію. Звідки в них жінок стільки патріотизму, мужності і сили волі?

Також у випуску – портрет «Міс України 2013» Анни Заячківської, волонтерки Майдану і медичної сотні. Зараз дівчина допомагає збирати кошти на потреби бійців АТО.

Своїми «оптимістичними історіями» поділилися молодий політик, громадська діячка Ганна Гопко, телеведуча Катя Осадча. А про жінок у сфері інноваційних технологій йтиметься у матеріалі «Про синергію інноваційності і жіночності, або як стати українською Адою Лавлейс».

Ще на сторінках свіжого «Маршруту №1» – традиційна інфографіка. Цього разу її тема – «Емансипація по-українськи» про головні історичні дати, за якими закріплене визнання тих чи інших прав жінки. А також цікаві дані з життя сучасних жінок в Україні.

Випуск «Маршрут №1. Українка. Оптимістична історія» вийде у світ уже 27 березня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ