Українські фотографи безкоштовно проводять зйомки для дітей бійців АТО

Українські фотографи безкоштовно проводять зйомки для дітей бійців АТО

26.03.15 12:37 0 657
Місяць триває акція «Світлина для тата» – безкоштовні фотосесії для дітей бійців АТО, яку організували українські фотографи. За цей час до події долучилися близько 50 митців, а свої заявки на участь у зйомках надіслали понад 200 родин.

Про це йдеться у сюжеті проекту «На периметрі» (щобудня о 20:30 на телеканалі ZIK).

Спочатку зйомки відбувалися лише в Києві, а зараз географія розширилася до Миколаєва, Одеси. Нещодавно фотосесії почали проводити і у Львові.

«Ми розуміємо, яка зараз ситуація в країні. Хочеться якось підтримати родини, де чоловіки, батьки перебувають у зоні АТО», ­­­– говорить дитячий фотограф Ксенія Мусийчук.

За її словами, акція лише набирає обертів, з’являється все більше охочих зробити світлини для тата.

«Наші чоловіки повинні знати, що мають вдома надійний тил, що ми чекаємо на них і пишаємося ними. Думаю, чоловіку буде приємно отримати фотозвісточку від нас», –переконана дружина бійця 30-ї бригади Ганна Нємічкіна, яка привела на фотосесію доньку Варвару.

Сподіваюся, що тато зрадіє світлинам, і доньки бійця 95-ї аеромобільної бригади, «кіборга» Сергія Кройтора – Ліза і Софія.

«Ми щодня молимося за нього. А ще дуже пишаємося тим, що наш тато – «кіборг»», – говорить Ліза Кройтор.

Фініш проекту запланований на 2 липня: кожна родина отримає по 50 професійно опрацьованих світлин. Світлини діток у зону АТО бійцям доставлять волонтери

«Утім ми вже отримуємо повідомлення від батьків з проханням надіслати кілька фото. Адже чоловіки, які зараз на фронті, дуже хочуть побачити своїх дітей», – додала Ксенія Мусийчук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Проблемні питання,що ...

КОМЕНТАРІ