У Львові суддя з Донеччини відмовилася зупинити дію рішення Садового щодо обмеження пільгового проїзду в міському транспорті

У Львові суддя з Донеччини відмовилася зупинити дію рішення Садового щодо обмеження пільгового проїзду в міському транспорті

26.03.15 12:26 0 665
19 березня 2015 року суддя Галицького районного суду, яка раніше працювала на Донеччині, відмовила керівникові медслужби добровольчого батальйону "Січ" свободівцю Костянтину Василькевичу у позові про зупинення дії рішення виконкому щодо обмеження проїзду пільговиків у Львові. Про це повідомив голова фракції "Свободи" у Львівській міськраді Любомир Мельничук.

"Нині отримав ухвалу суду у справі за позовом учасника війні на Сході, пільговика, керівника медслужби батальйону "Січ" свободівця Костянтина Василькевича. Він вимагає скасувати рішення виконкому Садового про обмеження часу проїзду пільговиків у міському автотранспорті.

Ця справа потрапила до нової судді Галицького районного суду Людмили Фролової, екс-голови Торезького міського суду Донецької області, яку буквально нещодавно перевели до Львова.

19 березня без попереднього повідомлення Василькевичу відмовили у задоволенні клопотання про забезпечення позову, у якому він просив зупинити дію рішення виконкому до набрання постановою суду законної сили", – зазначив свободівець.

"Гадаю, наступне засідання відвідають учасники війни на Сході, інваліди, чорнобильці та інші пільговики. Це ганебне рішення Садового негайно треба скасувати!", – зауважив Любомир Мельничук.

Засідання у справі призначено на 14:30 31 березня 2015 року.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ