На Львівщині чоловік побив свою бабусю

На Львівщині чоловік побив свою бабусю

26.03.15 10:41 0 545
Від отриманих травм пенсіонерка померла в лікарні. Згідно статті 121 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Кам'янко-Бузького райвідділу міліції, 10 березня, надійшло повідомлення від чергової медсестри Кам'янко-Бузької центральної районної лікарні, котра повідомила про те, що до них доставлено 81-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що пенсіонерку побив її 35-річний онук, котрий вже був раніше судимим. Ввечері, між родичами виникла суперечка під час якої, онук, котрий перебував у стані алкогольного сп'яніння, декілька разів вдарив пенсіонерку по голові та тілі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

20 березня, до правоохоронців надійшло повідомлення від судово-медичного експерта про те, що госпіталізована пенсіонерка померла у реанімаційному відділені.

35-річному зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами інспектора по РН та ГФ

Кам'янко-Бузького РВ

Світлани Андрух
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: «Маршрут №1. Українка. ...

КОМЕНТАРІ