У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальний семінар для працівників загальноосвітнньої школи

У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальний семінар для працівників загальноосвітнньої школи

26.03.15 12:11 0 584
Співробітники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для працівників ЗОШ №6 міста Рівного профілактичну лекцію щодо дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних актів, воєнної загрози.

Додатково на захід були запрошені також члени гуртка «Юний рятувальник - захисник». Співробітники ДСНС роз’яснили присутнім основні правила безпеки, порядок дій у екстремальних ситуаціях та основні методи надання першої медичної допомоги потерпілим. Фахівці наголосили на необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо основ безпеки життєдіяльності та забезпечення інформування вихованців та учнів про стан цивільного захисту в регіоні. Крім того з адміністрацією навчального закладу обговорювалися питання необхідності приведення в належний стан підвальних приміщень, протипожежного захисту, справності систем протипожежного водопостачання та первинних засобів пожежогасіння тощо.

Щоб урізноманітнити профілактичний семінар, співробітники Держслужби з НС демонстрували навчальні фільми, розповсюджували навчальні листівки з питань безпеки життєдіяльності та пам’ятки щодо дій у разі загрози надзвичайних ситуацій різного характеру. Підбиваючи підсумки працівники служби з надзвичайних ситуацій та педагоги прийшли до спільного висновку, що потрібно урізноманітнювати форми та методи роботи з учнівською молоддю, а керівництво закладу висловило слова вдячності рятувальникам за змістовні та корисні виступи та попросили й надалі проводити подібні заходи.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ