Рівненське училище відкриває двері всім бажаючим

Рівненське училище відкриває двері всім бажаючим

26.03.15 10:20 0 629
День відкритих дверей у Рівненському вищому професійному училищі Департаменту Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ України – подія, що допомагає не тільки ознайомити майбутніх абітурієнтів зі вступом, а й запрошує усіх бажаючих, аби продемонструвати здобуті знання та навички.

Програма дня розпочалася о 10 годині ранку. Працівники училища зустріли всіх охочих завітати до них у гості на виїзді з Рівного. Училище знаходиться неподалік Рівного, у с. Городок. Тому зарання організований автобус допоміг усім бажаючим без проблем приїхати до навчального закладу.

При вході майбутніх учнів, студентів та їх батьків, яких зібралося чимало, зустріло керівництво училища. Гостям продемонстрували відеофільми про навчальний заклад, розповіли історію створення училища та його основні здобутки, про матеріально-технічну базу училища, про умови вступу до навчального закладу, про саме навчання та умови проживання в гуртожитках, проведення дозвілля учнів та студентів училища. Були надані вичерпні відповіді на усі питання, які виникали у присутніх.

Перед гостями виступив заступник начальника училища з навчально-методичної роботи підполковник міліції Микола Савчук. Він зазначив: «У наш час кожен повинен бути професіоналом своєї справи. Якщо ти хочеш бути міліціонером, ми дамо тобі знання, які потрібно мати. Але перш за все ти повинен в середині сказати собі, що ти хочеш бути професіоналом у міліцейській справі та готовий бути відданим своїй Батьківщині».

Далі традиційна екскурсія. Гості побачили на власні очі умови, в яких проживають та навчаються, харчуються та проводять своє дозвілля учні та студенти навчального закладу.

Працівники та курсанти училища продемонстрували показ зброї та спеціальних засобів, які використовуються в підрозділах ОВС України, здійснили показовий виїзд наряду групи затримання на сигнал «Тривога» з об'єкту, що охороняється. Кожен бажаючий зміг вразити мішень із пейнтбольної та страйкбольної зброї. Те, що кожен день не побачиш, справило неабияке враження. «Трішки страшно, але переконливо!» - зазначив хтось із присутніх гостей.

З гарним настроєм гості попрощалися з училищем і пообіцяли повернутися. А хто не потрапив до Рівненського вищого професійного училища у березні, є нагода завітати 4 квітня. Двері закладу знову гостинно відкриють свої двері всім бажаючим.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ