На Рівненщині працівники ДАІ зупинили автомобіль,водій якого перевозив боєприпаси (+фото)

На Рівненщині працівники ДАІ зупинили автомобіль,водій якого перевозив боєприпаси (+фото)

26.03.15 12:25 0 607


24 березня працівники ДПС ДАІ м. Рівне зупинили автомобіль «БМВ», водій якого перевозив майже 90 патронів калібру 5,45мм до автомата Калашникова. За незаконне поводження з боєприпасами вінничанину загрожує до п'яти років ув'язнення.



Під час нагляду за безпекою дорожнього руху, близько 18 години на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, неподалік села Великий Житин Рівненського району, інспектори ДАІ зупинили автомобіль «БМВ 318». За кермом іномарки перебував 36-річний житель Вінницької області.

Під час поверхневого огляду працівники ДАІ помітили, що в салоні автомобіля знаходиться сумка. Пізніше встановили, що в ній знаходяться майже 90 набоїв калібру 5,45 мм до АК-74.

Пізніше керманич пояснив працівникам міліції, що набої отримав на Сході і забув їх здати.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу, яка ці предмети вилучила та передала для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ