Тернопілля: питання безпеки дорожнього руху в області вирішували на координаційній раді

Тернопілля: питання безпеки дорожнього руху в області вирішували на координаційній раді

26.03.15 14:16 0 647
Засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху відбулось в Тернопільській облдержадміністрації 20 березня. Під час нього розглянули питання про стан утримання автомобільних доріг загального користування області, про стан утримання зливової каналізації, дренажних систем вуличної мережі, про організацію робіт із будівництва обхідної дороги від автомобільної дороги Тернопіль – Броди до с.Малашівці.

За підсумками засідання дали ряд доручень, зокрема, Службі автомобільних доріг в Тернопільській області, ДП «Тернопільський облавтодор», районним державним адміністраціям спільно з органами місцевого самоврядування, виконавчим комітетам Тернопільської та Чортківської міських рад: усунути недоліки в експлуатаційному утриманні автомобільних доріг загального користування та вуличної мережі населених пунктів, виявлених під час позачергового обстеження та забезпечити їх подальше належне утимання; організувати облаштування аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, а також влаштування у місцях, передбачених ДСТУ 2735-94 «Огородження дорожні і напрямні пристрої», транспортних огороджень.

Окрім того, служба автомобільних доріг в Тернопільській області, ДП «Тернопільський облавтодор», виконавчий комітет Тернопільської міської ради повинні провести відповідну роботу в місцях концентрації ДТП. Це стосується ремонту підземного пішохідного переходу його освітлення та встановлення турнікетного огородження в смт В.Березовиця на автомобільній дорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече км 330-331; а також освітлення на вул.Тарнавського 3-5, вул.Злуки 55.

Питанням будівництва обхідної дороги від автомобільної дороги Тернопіль – Броди до с.Малашівці займатимуться Зборівська, Тернопільська райдержадміністрації спільно з виконавчим комітетом Тернопільської міської ради та Малашовецьким сільським головою.

Вони повинні визначити балансоутримувача та організацію, що відповідає за експлуатаційне утримання ділянок вказаного маршруту; розробити відповідну проектно-кошторисну документацію, в якій передбачити організацію дорожнього руху на вказаній ділянці вулично-шляхової мережі та надати її на погодження до УДАІ УМВС України в Тернопільській області; привести проїзну частину у відповідний експлуатаційний стан.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ