На Тернопіллі у Підволочиському районі відбулося штабне тренування служб цивільного захисту

На Тернопіллі у Підволочиському районі відбулося штабне тренування служб цивільного захисту

26.03.15 15:01 0 614
У Підволочиську відбулося штабне тренування служб цивільного захисту району.

Таке тренування проводилось з метою поліпшення взаємодії під час реагування на надзвичайні ситуації, отримання практичних навичок зі збору та аналізу інформації про обстановку та перевірки готовності органів управління та сил цивільного захисту району до виконання завдань за призначенням, інформує прес-служба Підволочиської районної державної адміністрації.

На місці події працювала районна комісія з питань ТЕБ і НС під керівництвом голови райдержадміністрації Р.Белошицького, за участі начальника відділу з питань цивільного захисту, житлово-комунального господарства і інфраструктури райдержадміністрації В.Стойловського та начальника РВ ДСНС П.Савича.

На завершенні заходу керівництво та учасники мали змогу проаналізували стан роботи служб, а також проблемні питання району та шляхи їх подальшого вирішення.

Такі спільні навчання є надзвичайно важливими не тільки для рятувальників, а й для всіх служб. Адже набутий практичний досвід, під час навчального заходу є гарантом безпеки населення на випадок виникнення реальної надзвичайної ситуації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ