Державтоінспекція Тернопільщини проводить профілактичні заходи на пасажирському транспорті

Державтоінспекція Тернопільщини проводить профілактичні заходи на пасажирському транспорті

26.03.15 11:20 0 636
Заходи триватимуть з 21 по 31 березня. Їх основна мета - попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення роботи щодо зміцнення дисципліни водіїв під час здійснення перевезень та підвищення технічної готовності автобусів до експлуатації під час літнього сезону.

Під час проведення заходів співробітники ДАІ будуть звертати увагу як автопідприємства дотримуються законодавства у сфері безпеки дорожнього руху. У разі виявлення порушень посадові особи автопідприємств будуть притягуватися до відповідальності.

На контролі працівників ДАІ знаходитимуться також питання дотримання умов режиму праці і відпочинку водіїв та здійснення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку та на екскурсії. З цією метою будуть здійснюватися спільні перевірки автомобільних перевізників на предмет належного проведення огляду водіїв та транспорту перед виїздом на рейс, а також дотримання положення про робочий час і час відпочинку. Особливу увагу звертатимуть на боротьбу із нелегальними перевезеннями на території області.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ