Тернопільська область: 24 березня пожежно-рятувальними підрозділами краю ліквідовано 11 пожеж в екосистемах,врятовано близько 37 га лісових насаджень

Тернопільська область: 24 березня пожежно-рятувальними підрозділами краю ліквідовано 11 пожеж в екосистемах,врятовано близько 37 га лісових насаджень

26.03.15 15:47 0 740
14:19 черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у селі Вовківці Борщівського району. Вогнем знищено рослинні залишки на площі орієнтовно 0,2 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

14:53 черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, працівниками «Кременецьліс» та місцевим населенням ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території поблизу лісового масиву у селі Жолоби Кременецького району. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано лісовий масив на площі орієнтовно 15 га. Вогнем знищено суху траву на площі близько 3 га. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Матеріальні збитки встановлюються.

14:57 черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у селі Бишки Козівського району. Вогнем знищено суху траву на площі орієнтовно 2,5 га. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Матеріальні збитки встановлюються.

15:06 черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на території кладовища поблизу лісового масиву в місті Бучач. Вогнем знищено суху траву на площі орієнтовно 0,4 га. Під час гасіння не допущено перекидання вогню на лісовий масив на площі орієнтовно 5 га та врятовано дерев’яну огорожу довжиною 120 м. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

15:33 черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території у місті Тернопіль на вул. Живова, 15 (поблизу ТЦ «Орнава»). Вогнем знищено суху траву на площі 0,05 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

15:48 черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави: два осередки на відстані орієнтовно 500 м. одна від одної, на відкритій території поблизу лісового масиву у селі Перепельники Зборівського району. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано лісовий масив на площі орієнтовно 3 га. Вогнем знищено рослині залишки на площі орієнтовно 0,1 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

16:40 черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ліквідовано пожежу сміття на відкритій території у Тернополі на вулиці Л.Українки (поблизу гаражного кооперативу «Східний»). Вогнем знищено побутове сміття на площі орієнтовно 0,05 га. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

18:23 черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території поблизу лісового масиву у м Бучач. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано лісові насадження на площі близько 3 га. Вогнем знищено суху траву та чагарники на площі орієнтовно 1 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:00 черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території, поблизу лісового масиву в селі Хмелиска Підволочиського району. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано лісовий масив на площі орієнтовно 3 га. Вогнем знищено суху траву та чагарники на площі орієнтовно 1,1 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:30 черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території, поблизу лісового масиву в селі у селі Чехів Монастириського району. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано хвойний лісовий масив на площі орієнтовно 4 га. Вогнем знищено суху траву та самосів хвойних дерев на площі орієнтовно 10 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:39 черговим караулом МПК смт. М.-Подільська ліквідовано пожежу сухої стерні на відкритій території, поблизу лісосмуги, у селищі Мельниця-Подільська Борщівського району. Під час гасіння не допущено перекидання вогню та врятовано лісосмугу на площі орієнтовно 4 га. Вогнем знищено суху стерню на площі орієнтовно 1,5 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лист-подяка вінницьким ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ