Тернопілля: в області дислокуватиметься 44 окрема артилерійська бригада

Тернопілля: в області дислокуватиметься 44 окрема артилерійська бригада

26.03.15 14:02 0 605
Питання розташування 44 окремої артилерійської бригади в Тернопільській області обговорили виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак, командир 44 окремої артилерійської бригади Сергій Баранов та військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Володимир Катинський під час робочої зустрічі 25 березня.

Як повідомив Сергій Баранов, бригада дислокуватиметься на місці колишньої 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригади.

«Відповідне рішення Міністерство оборони України прийняло ще восени. Наразі перед нами стоїть завдання росташувати частину на Тернопільщині, знайти місце для проживання, це близько 2 тисяч військових», - зазначив командир.

Іван Крисак зазначив, що облдержадміністрація в межах своїх повноважень допоможе у розташуванні бригади.

«Ми повинні відновити військову інфраструктуру та сворити всі умови, щоб бійцям було комфортно нести службу в нашій області. Впевнений, що тернопільська військова частина з честю виконуватиме свій обов'язок», - підкреслив виконувач обов'язків голови ОДА.

Обговорили під час робочої зустрічі і перебіг мобілізації у краї. Як поінформував Володимир Катинський, Тернопільщина виконала план мобілізації на 55%, це невисокі показники.

«Робота у цьому напрямку проводиться щоденно, - зауважив Іван Крисак. – Тож маю велику надію, що план мобілізації виконаємо. За попередніми показниками майже виконали план Ланівецький, Збаразький райони - 87%, Кременецький та Шумський райони за показниками не відстають. На 70% забезпечив плани мобілізації Підволочиськ».

За словами Івана Богдановича, найскладніша ситуація у Тернопільському, Бучацькому, Монастириському районах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ