В Івано-Франківській частині №1241 відзначили першу річницю Національної Гвардії України

В Івано-Франківській частині №1241 відзначили першу річницю Національної Гвардії України

26.03.15 10:10 0 604
Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко нагородив кращих службовців грамотами виконавчого комітету та грошовими преміями

У березні 2014 року, під час напруженої ситуації а Автономній Республіці Крим та східних областях України, Верховною Радою було прийнято Закон України «Про Національну Гвардію України», яким відновлено військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України.

У шні дні Національна Гвардія України відзначає першу річницю. З нагоди відзначення військового формування в Івано-Франківській частині №1241 відбулося урочисте шикування особового складу. Привітати службовців завітали представники Івано-Франківської обласної та міської влади.

Секретар міської ради Микола Вітенко звернувся до гвардійців зі словами подяки за віддану та жертовну службу. Влада міста Івано-Франківська зі свого боку намагається всіляко підтримати службовців нашої частини. Впродовж останнього року міська рада виділила 1 млн 200 тис грн. на програму по мобілізації. Також регулярно комунальні підприємства та структурні підрозділи відправляють в зону АТО техніку.

«Попри те, що перший рік вашої служби виявився нелегким, ви гідно виконували завдання з оборони нашої суверенності та незалежності. Висловлюю вам повагу від імені всієї громади міста Івано-Франківська. Ми завжди будемо пам'ятати тих хто не повернувся з поля бою і віддав життя за наше майбутнє» - сказав Микола Вітенко.

Також секретар міської ради нагородив кращих службовців Івано-Франківської частини Національної Гвардії України грамотами виконавчого комітету та грошовими преміями.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Закарпатський ...

КОМЕНТАРІ