В Івано-Франківській області розшукати зловмисника допоміг службовий собака Дебі

В Івано-Франківській області розшукати зловмисника допоміг службовий собака Дебі

26.03.15 12:29 0 598
Працівники Галицького райвідділу міліції за обгрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки з крамниці в селі Мединя затримали місцевого жителя. Оперативному розкриттю цього злочину неабияк посприяла професійна робота кінолога та його чотирилапого підопічного.

Вчора до дільничного інспектора міліції звернувся приватний підприємець, який виявив зникнення з магазину чималої кількості грошей та товару. Чоловік розповів, що двері у приміщення були зачинені, водночас пошкоджено тильну стіну крамниці.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції, до складу якої увійшов і експерт-кінолог зі службовою собакою. Пес привів міліціонерів від місця скоєння крадіжки до одного з обійсть в цьому ж селі, де проживає 19-річний парубок. У його господарстві працівники міліції й виявили речові докази вчинення крадіжки – товари з магазину загальною вартістю близько восьми тисяч гривень, а також знаряддя злому стіни.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Українські фотографи ...

КОМЕНТАРІ