В Житомирській області у Коростишівському районі у ДТП загинув 50-річний місцевий житель

В Житомирській області у Коростишівському районі у ДТП загинув 50-річний місцевий житель

26.03.15 13:59 0 703
За попередніми даними, чоловік, який був за кермом автомобіля «ВАЗ-2109», не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням, унаслідок чого сталося зіткнення із зустрічним автомобілем. Унаслідок ДТП водій «дев'ятки» загинув, двоє пасажирів іншого авто – госпіталізовані.

24 березня близько 20.45 на 226 км автодороги Коростишів–Котлярка–Майдан Копищанський, водій автомобіля «ВАЗ-2109», житель м. Коростишева, 1965 р.н., рухаючись із с. Теснівки, Коростишівського району, в напрямку автодороги Київ-Чоп, виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті відбулося зіткнення із автомобілем «SSANG YONG», під керуванням жителя Коростишівського району, 1972 р.н., який рухався зі сторони автодороги Київ-Чоп в напрямку с. Теснівки.

Унаслідок ДТП два пасажири автомобіля «SSANG YONG» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу. Водій автомобіля «ВАЗ-2109» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до водіїв: вибирайте швидкість руху в залежності від дорожніх умов. Пам'ятайте, що перевищення швидкісних режимів – головна причина ДТП з тяжкими наслідками.

Усього впродовж минулої доби працівниками Державтоінспекції на автошляхах області було виявлено та припинено 108 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 10 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Складено 15 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. За добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина загинула та 2 отримали тілесні ушкодження.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ