В Житомирській області коростенські правоохоронці розшукують викрадений "УАЗ"

В Житомирській області коростенські правоохоронці розшукують викрадений "УАЗ"

26.03.15 12:17 0 587
24 березня зловмисник викрав автомобіль, що належить місцевому комунальному підприємству. Працівники міліції встановили викрадача, розшук транспортного засобу триває.

Близько 16.40 до чергової частини Коростенського МВ УМВС звернувся 54-річний місцевий житель із повідомленням про те, що три години тому було викрадено автомобіль «УАЗ», залишений без нагляду на одній з вулиць райцентру.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та наряд ДАІ. Детально розпитавши заявника та можливих очевидців події, правоохоронці розпочали розшукові заходи.

Згодом працівники ДАІ встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 28-річний місцевий житель. Розшук викраденого автомобіля триває.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція затримала ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ