Вінницька область: протягом доби троє чоловіків та однорічний малюк отримали опіки

Вінницька область: протягом доби троє чоловіків та однорічний малюк отримали опіки

26.03.15 15:01 0 587
24 березня о 08:50 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №23 смт Муровані Курилівці надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої медичної допомоги у відділення відновного лікування було доставлено жителя с. Степанки, 2014 року народження, з діагнозом «термічні опіки окропом правого плеча та шиї І-ІІ ступеня».

Цього ж дня о 18:40 тульчинським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення районної лікарні було доставлено жителя смт Кирнасівка, 1968 року народження, з діагнозом «термічні опіки обличчя та лівої кисті». Опіки чоловік отримав внаслідок необережного поводження з гасовою лампою. Потерпілого госпіталізовано у травматологічне відділення районної лікарні.

Цієї ж доби о 22:50 козятинським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення районної лікарні було доставлено двох чоловіків, жителя м.Бердичів Житомирської області, 1997 року народження, та жителя м. Христинівка Черкаської області, 1994 року народження. В обох потерпілих «термічні опіки обличчя ІІ-го ступеня». Як зясувалося, опіки чоловіки отримали під час видалення плям фарби з одягу розчином ацетону. Вогонь спалахнув під час підкурювання цигарки. Обох госпіталізовано у хірургічне відділення районної лікарні.

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: Тернопільска область ...

КОМЕНТАРІ