Рівняни зможуть економити на купівлі ліків

Рівняни зможуть економити на купівлі ліків

26.03.15 16:52 0 1137
Значну економію при купівлі медикаментів завдяки програмі «Бонус Плюс» зможуть отримати рівняни. Кожен клієнт ПриватБанку, який здійснить в одній з аптек, що приєднались до програми, покупку на будь-яку суму та розрахується пластиковою карткою банку, поверне назад від 1% до 7% від витраченої суми (залежно від конкретної аптечної точки). Таких медичних закладів - близько 100 в області. Адреси розташування їх легко знайти на спеціалізованому сайті чи отримавши додаткову інформацію у працівників на будь-якому відділенні ПриватБанку.

"Справді, розраховуватись пластиковою картою банку в мережі аптек-партнерів ПриватБанку стає вигідно. Адже зекономлені кошти можна знову використовувати для подальших покупок, – розповідає керівник напрямку "Еквайринг" Північно-Західного РУ ПриватБанку Володимир Галело. – Ми намагаємось допомагати клієнтам заощаджувати і програма отримання додаткових знижок «Бонус Плюс» сприяє цьому. Ліки стали значно дорожчими і завдяки даній програмі ми робимо їх доступнішими для споживачів".

Окрім аптечних мереж, «Бонус Плюс» працює ще й в більш ніж 700 торгово-сервісних точках Рівненської області. На сайті програми можна переглянути адреси магазинів, які зручно розподілені по категоріям товарів та послуг, які надаються. Також, на сайті можна вибрати інші міста України та переглянути потрібну інформацію, дізнатися які інтернет-магазини є партнерами програми, а також завантажити мобільний додаток до смартфону щоб завжди мати під рукою інформацію по програмі «Бонус Плюс».


«Бонус Плюс» – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у мережі партнерів програми.

Щоб отримувати бонуси в розмірі від 1 до 20% від суми, потрібно: оплатити товар або послугу карткою ПриватБанку з логотипом «Бонус Плюс»; відкрити вклад «Депозит Плюс» від ПриватБанку, по якому частина нарахованих відсотків зараховується щомісяця на рахунок «Бонус Плюс» клієнта; активувати депозитну властивість карти «Універсальна» — при зберіганні на картці власних грошей клієнт буде отримувати додатковий дохід у розмірі 10% річних (при залишку особистих коштів на картці понад 100 грн.), який зараховується на рахунок «Бонус Плюс». Список партнерів “Бонус Плюс” можна знайти на сайті програми, в мобільному додатку для смартфона “Бонус Плюс” або в Приват24.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині через ...
Наступна новина: Тернопільській Нацгвардії ...

КОМЕНТАРІ