Заява лідера «Радикальної партії Олега Ляшка»

Заява лідера «Радикальної партії Олега Ляшка»

26.03.15 19:33 0 647
Президент Порошенко підписав ініційований нашою командою закон, що дозволяє державі вирвати із пазурів олігархів державну власність, на якій вони і зробили свої мільярдні статки. Президент Порошенко також звільнив олігарха Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА. Вважаємо ці події початком вкрай необхідного Україні процесу деолігархізації влади.
А щоб він був незворотний, Порошенко теж має виконати свою передвиборчу обіцянку і продати увесь свій бізнес, включно з Липецькою кондитерською фабрикою. Не може олігарх бути Президентом України! Не можуть олігархи - Коломойський, Фірташ, Льовочкін, Ахметов, Пінчук, Григоришин, Єрємєєв та інші - керувати парламентом і урядом, адже саме олігархія знищила нашу країну.
Усі ви добре знаєте моє критичне ставлення до I. Коломойського. Водночас я визнаю, що він і його команда рік тому рішуче зупинили розповсюдження на Дніпропетровщину і Одещину російської сепаратистської зарази. За це Бєня вартий поваги. Однак ніякі заслуги не можуть бути індульгенцією на пограбування України.
Підтвердженням цьому являється опублікований нами документ, підписаний Генеральним прокурором України В.Шокiним. Це кінець імперії Коломойського. Чекаємо подальших рішучих кроків Президента.
Олег Ляшко
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кожне друге відділення ...
Наступна новина: У Хмельницькій області на ...

КОМЕНТАРІ