На Хмельниччині ми змінимо світ

На Хмельниччині ми змінимо світ

27.03.15 12:28 0 665
Нещодавно в місті Шепетівка відбувся звітний концерт творчих колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності організованого Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

Перед початком огляду художньої самодіяльності відбулася виставка декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, на якій було представлено понад 100 робіт у 22 техніках. Особливу увагу викликала майстерність робіт з технік: печворг, валяння, мачворк, ізонитка, бісероплетіння, художня вишивка.

Концертна програма розпочалася драматичною композицією під гаслом «Ми змінемо світ на краще…» та відео-роликом із зверненням земляків - курсантів Одеської військової академії, які героїчно показали під час трагічних подій, що вони віддані своїй Батьківщині. Для випускників академії, які перебувають в зоні АТО був організований збір коштів у рамках акції «За межею байдужості». Героїв-земляків, які навічно залишаться двадцятирічними у пам`яті, вшанували хвилиною мовчання.

На розгляд журі було представлено понад 20 номерів вокального, хореографічного, інструментального, літературно-мистецького, фольклорного жанрів.

З глибокою душевністю декламувала вірш Ліни Костенко «Іма Сумак» Анікєєва Лілія, учениця Шепетівського НВК №1. Бездоганність та милозвучність твору «Сумна я була» показала вокальна група «Зорецвіт» Шепетівського НВК №1. Високий рівень виконавської майстерності засвідчив Зразковий художній колектив студії спортивно-бального танцю «Браво» Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості виконанням номерів «Весняний настрій», «Драйв», «Українські візерунки», «Party-jive».

На розгляд журі студією «Дзеркало» було представлено уривок з вистави «Собаки», на підтримку проекту «Зігрій світ добротою» Шепетівської ради лідерів учнівського самоврядування.

Концертна програма, пронизана патріотизмом, переконала, що молодим Шепетівчанам підвладно змінити світ на краще.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волиняни,які обкрадали ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ