На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди щодо дотримання правил пожежної безпеки в культових установах

На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди щодо дотримання правил пожежної безпеки в культових установах

27.03.15 09:25 0 607
З метою запобігання виникнення пожеж у церквах під час богослужінь на Великдень, а також навчання священнослужителів правила пожежної безпеки, 25 березня рятувальники м. Нетішин разом із представниками засобів масової інформації здійснили об’їзди культових споруд. З настоятелями церков рятувальники провели інструктажі та роз`яснювальні бесіди, вручили пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Під час рейдів значна увага була приділена справності електромережі та наявності достатньої кількості вогнегасників у приміщенні. Працівники ДСНС звернулися до священнослужителів, аби ті під час богослужінь особливу увагу звертали на людей похилого віку, котрі можуть знехтувати правилами протипожежної безпеки. У свою чергу, працівники культових споруд розмістили у храмах пам`ятки з правилами пожежної безпеки, та ще раз пересвідчилися, що вогнегасники технічно справні, а запасні евакуаційні виходи не захаращені.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре нагадує громадянам: щоб не затьмарити собі свята, дотримуйтеся правил безпечного поводження з вогнем, будьте особливо обережні зі свічками. Знання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути загорання, а знання першочергових дій у разі пожежі – допоможе зберегти матеріальні та духовні цінності.

3 державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку визначали ...
Наступна новина: Московская компания ...

КОМЕНТАРІ