розпочалася дводенна семінар-нарада з начальниками дослідно-випробувальних лабораторій України

розпочалася дводенна семінар-нарада з начальниками дослідно-випробувальних лабораторій України

27.03.15 10:04 0 599
26 березня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницький області розпочалася дводенна семінар-нарада з начальниками дослідно-випробувальних лабораторій головних управлінь (управлінь) ДСНС України в областях і місті Києві. Участь у нараді взяли представники Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ДСНС України, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, начальники дослідно-випробувальних лабораторій головних управлінь (управлінь) ДСНС України в областях і місті Києві.

Із вступним словом до присутніх звернувся т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницький області Дмитро Бондар, який, насамперед, привітав всіх на Хмельниччині, побажав якісної та плідної роботи. Крім того, Дмитро Бондар зазначив, що працівники дослідно-випробувальної лабораторії Хмельниччини проходили навчання у відомчих установах Республіки Польща. Свої позитивні та нові бачення щодо подальшого довгострокового розвитку Служби порятунку фахівці лабораторії вже змогли використати під час створення вогневої споруди моделювання динаміки небезпечних факторів пожежі, презентація якої нещодавно відбулася на базі навчального пункту Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Продовжив семінар-нараду заступник начальника Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту Олександр Борис, який зауважив, що для обміну досвідом Хмельниччина була обрана не випадково, адже керівництво Головного управління на високому рівні підходить до діяльності дослідно-випробувальної лабораторії, де спостерігається тенденція прискорення темпів її розвитку та потужна підготовка фахівців.

Під час семінару присутні заслухали виступи учасників щодо організації дослідження пожеж, обговорили результати роботи та поточні питання службової діяльності дослідно-випробувальних лабораторій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львові молодик викрав з ...

КОМЕНТАРІ