На Хмельниччині завдяки профілактиці у Кам'янці-Подільському знизилась злочинність серед раніше судимих осіб

На Хмельниччині завдяки профілактиці у Кам'янці-Подільському знизилась злочинність серед раніше судимих осіб

27.03.15 10:23 0 578
Про це прозвітували дільничні інспектори місцевого відділку міліції перед громадою міста.

Слухання відбулися у сесійній залі Кам'янець-Подільської міської ради. Почути про результати роботи дільничних інспекторів прийшли представники влади, громадські активісти та журналісти.

Заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Ольга Лозінська розповіла, що завдяки активній профілактичній роботі, яку здійснюють її підлеглі, вдалося досягти зниження злочинності серед раніше судимих осіб: 134 правопорушення у 2014 році проти 159 — у 2013.

Загалом за минулий рік дільничними було виявлено та припинено більше 1,5 тисячі адміністративних правопорушень. Серед них 215 — це насильство в сім'ї.

Значну увагу правоохоронці приділяють переселенцям зі східних областей держави та Криму, яких у Кам'янці-Подільськом більше півтисячі. Дільничні проводять профілактичні бесіди задля недопущення злочинних проявів серед цієї категорії осіб, а також роз'яснюють, куди і як звертатися в разі виникнення різного роду проблем.

Влада зі свого боку пообіцяла допомогти у вирішенні проблем, які є у дільничних, зокрема, щодо облаштування додаткових опорних пунктів, забезпечення їх оргтехнікою та телефонами.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримали ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ