На Закарпатті народні музиканти позмагаються у новому телешоу

На Закарпатті народні музиканти позмагаються у новому телешоу

27.03.15 11:08 0 732
На Закарпатті стартує музичний телепроект «Загудеме в'єдно в Рокаш оркестра», який підготували музикант Віктор Янцо з командою.

Проект виходитиме на одному із телеканалів і покликаний показати якнайбільше народних музикантів Закарпаття. Про це Віктор Янцо розповів на презентації, – інформує власкор .

Ідея виникла після його участі у журі на подібному шоу – «Лабух-шоу» телеканалу ZIK. «У тому проекті виграв закарпатський гурт «Ватага» і я вирішив, чому б не створити таке на Закарпатті, – каже музикант. – У нас проект називається «Загудеме в’єдно в Рокаш-оркестра, а обрані закарпатські музиканти після телевізійного змагання зіграють в оркестрі».

Олександр Мерявчик, ведучий шоу, повідомив, що вже проведено п’ять відбіркових турів, прослухано близько 50 учасників, різних за репертуаром та тематикою. Проект ще на завершений у виробництві. На запис кожної програми приїжджали відомі особистості. Попереду – змагання, які відбуватимуться в ефірі.

В’ячеслав Єгоров, режисер проекту зауважив, що до участі у проекті зголосиличя закарпатці віком від 6 до 75 років. «Цей медійний продукт має сподобатися масовому глядачу, – додав режисер. – Кожен учасник створює свою атмосферу виконання».

Ірина Янцо розповіла, як шукали учасників проекту: «Наприкінці року ми потрапили на нараду в обласне управління культури і попросили повідомити про проект у райони. Деякі райони не представили учасників, казали, що не достойні кудись далі села виступати. Але багато зголосилося. Приїжджали до нас у Мукачево, спеціально облаштований павільйон для зйомок».

За словами Віктора Янцо, на кастингу до учасників приглядалися: як буде поводитися виконавець у колективі, адже у фіналі музики гратимуть в оркестрі, де треба вміти акомпанувати, а не демонструвати соло. Чи вміють виконавці співати ритмічно, адже виконуватимуть відповідні музичні твори. Враховувалися також чистота співу і артистичність.

Шоу виходитиме на телебаченні щосуботи, виступатимуть по 9 музикантів. Наприкінці відберуть 15 учасників для Рокаш-оркестру. А завершиться проект великим концертом у Мукачівському замку наприкінці травня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові водій ...
Наступна новина: На Тернопіллі піротехніки ...

КОМЕНТАРІ