На Вінниччині погоджено надання земельних ділянок ще 27 учасникам антитерористичної операції

На Вінниччині погоджено надання земельних ділянок ще 27 учасникам антитерористичної операції

27.03.15 13:13 0 626
24 березня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулося 31 засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам.

На 31 засіданні комісії надано 15 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 9 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держземагентства у Вінницькій області та 6 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

В тому числі: про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 3, про продаж земельних ділянок – 2, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – 1, про скасування розпорядження голови Оратівської райдержадміністрації - 1, про надання земельних ділянок в постійне користування – 2, про поновлення договорів оренди землі водного фонду – 3, про надання в оренду земель водного фонду – 2, про деякі заходи щодо продажу права оренди на земельні ділянки водного фонду шляхом проведення земельних торгів – 1.

Крім того, на засідання комісії підготовлено питання погодження надання земельних ділянок 27 учасникам антитерористичної операції, визначеної Законом України «Про боротьбу з тероризмом».

Під час роботи розглянуто всі питання винесені на порядок денний. За результатами роботи комісії погоджено 10 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. А 5 проектів розпоряджень облдержадміністрації вирішено розглянути на наступних засіданнях комісії після додаткового вивчення. Також погоджено надання земельних ділянок 27 учасникам антитерористичної операції.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ