В Луцьку на нараді в ОДА розглянули питання бюджету області з урахуванням коштів Фонду регіонального розвитку

В Луцьку на нараді в ОДА розглянули питання бюджету області з урахуванням коштів Фонду регіонального розвитку

27.03.15 10:40 0 666
Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик провів нараду (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, начальник управління економіки Любов Ковпак, начальник управління охорони здоров'я Федір Кошель, директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин, директор Луцького міського центру для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Було обговорено реєстр об'єктів, які пропонують райони і міста області для будівництва за трьома реєстрами. Серед пропонованих об'єктів, які будуть будуватися у Луцьку, мережі водовідведення в мікрорайоні Вересневе та на Львівському масиві, реконструкція дошкільного навчального закладу №25 на вул. Чехова, 4 та інші.

Володимир Гунчик, звертаючись до Миколи Романюка, констатував: “Реєстр №2 залишити потенційними об'єктами 2016 року, продовжуйте над ним працювати. На експертну раду вносяться об'єкти реєстру №1”. Він також закликав міського голову працювати з потенційними підрядниками, щоб максимально реалізувати кошти на ці об'єкти.

Микола Романюк запевнив, що всі об'єкти, які за критеріями потрапляють до реєстру, узгоджено з будівельниками, проведено тендери. Усі підготовчі роботи будуть вчасно завершені.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ