В Луцьку відбулися чергові майстер-класи у рамках “Великодньої майстерні”

В Луцьку відбулися чергові майстер-класи у рамках “Великодньої майстерні”

27.03.15 13:36 0 676
В рамках творчого проекту “Великодня майстерня”, що реалізовується ГО “Рукотвори Волині”, майстрами народної творчості за підтримки управління культури у співпраці з міським Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відбуваються майстер-класи з писанкарства, усіх охочих навчають виготовляти Великодні іграшки з текстилю, кераміки, трави, фетру, прикрашати Пасхальне яйце бісером, творити декупаж дерев'яної писанки.

Благодійні майстер-класи для дітей учасників АТО та соціально-незахищених категорій, які перебувають на обліку у міському Центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, провели відомий майстер-писанкар, член Національної спілки майстрів народного мистецтва Андрій Бондарук. Секретами виготовлення Великодніх іграшок з вовни, фетру, бісеру, сіна, прикрашання Великоднього кошика ділилися майстрині Олена Березовська, Наталка Довгалюк, Діна Леусова, Валентина Солодова, Юлія Співак, Вікторія Смолярчук Галина Юрчак. Разом з майстром-гончарем Валерієм Ленартовичем діти залюбки виготовляти свищики з глини.

Нагадуємо, що “Великодня майстерня” діє у Палаці культури та арт-галереї “Луцьк” до 13 квітня 2015 року.

Взяти участь у майстер-класах можуть усі охочі, попередньо зголосившись.

Детальну інформацію про проведення майстер-класів можна отримати у координаторів проекту: Наталія Довгалюк, тел.0678310460, Олена Березовська, тел. 0509053110.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ