Волинська область: рятувальники продовжують навчати священнослужителів правил безпеки

Волинська область: рятувальники продовжують навчати священнослужителів правил безпеки

27.03.15 09:59 0 576
26 березня працівники Ковельського райвідділу УДСНС України у Волинській області зустрілися із настоятелями православних церков району, аби в черговий раз нагадати їм правила пожежної безпеки.

Захід провели напередодні Великодня, щоб запобігти виникненню пожеж у культових спорудах під час великого церковного свята.

На інструктаж у Свято-Веденському храмі зібралися священики Ковельсько – Воскресенського та Ковельсько – Веденського благочиння, які здійснюють богослужіння в 22 церквах Ковельщини.

Під час зустрічі рятувальники поінформували представників духовенства про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служб у церквах і храмах. Особливу увагу звернули на наявність у культових спорудах первинних засобів пожежогасіння, які допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії. Фахівці ДСНС роз’яснили, як слід користуватись вогнегасниками, відповіли на запитання душпастирів.

Насамкінець усім присутнім на інструктажі священикам роздали пам’ятки з основних правил пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникненню загорань. Отримані знання священнослужителі доноситимуть до вірян, щоб у подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: розпочалася дводенна ...

КОМЕНТАРІ