У Волинській області напередодні Великодніх свят рятувальники проводять профілактичну роботу із представниками релігійних конфесій

У Волинській області напередодні Великодніх свят рятувальники проводять профілактичну роботу із представниками релігійних конфесій

27.03.15 08:07 0 484
З метою безпечного проведення Великодніх свят працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, особливу увагу звертають на протипожежний стан культових закладів, де будуть проводитися богослужіння. Окрім цього, рятувальники організовують з представниками різних релігійних конфесій спільні виїзні семінар-наради та практичні заняття.

Так, 26 березня у м. Луцьку працівники ДСНС провели семінар зі священнослужителями Волинської єпархії УПЦ в Свято-Покровському кафедральному храмі. В ході якого нагадали правила пожежної безпеки в культових закладах та роз’яснили порядок дій на випадок виникнення пожежі.

«Основною причиною виникнення пожеж у церквах та капличках, які в більшості випадків є дерев'яними - це нехтування правилами пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також використання відкритого вогню – зауважив начальник центру забезпечення діяльності У ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Руслан Фтемов. Для того аби вберегти храми Волині від вогняної стихії ми й проводимо відповідну інформаційно-роз’яснювальну кампанію та сподіваємося на багаторічну співпрацю у даному напрямку з Благочинними округів».

Подібні заходи проводяться у всіх куточках Волинської області.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ