На Волині сімейний дебошир чинив опір працівнику міліції

На Волині сімейний дебошир чинив опір працівнику міліції

27.03.15 11:52 0 594
Чоловік, будучи напідпитку, влаштував вдома скандал. На всі прохання матері заспокоїтися він не реагував, тож жінка звернулася за допомогою у міліцію. Тепер зловмиснику, крім адміністративної, загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Подія трапилася близько 18:30. За викликом відразу вирушив дільничний інспектор міліції. Прибувши на місце події, правоохоронець намагався вгамувати зловмисника. Однак на його вимогу припинити протиправні дії 37-річний правопорушник не зважав, вів себе агресивно, шарпав міліціонера за одяг, зірвав погон.

У результаті, відповідно до Закону України «Про міліцію», дільничний інспектор міліції одягнув на правопорушника кайданки. Про подію відразу ж повідомив чергову частину камінь-каширського райвідділу міліції.

Чоловіка спочатку доставили в лікарню для освідування, а згодом – у райвідділ міліції, де на нього склали адміністративний протокол за вчинення насильства в сім'ї. Окрім того, за фактом опору працівнику правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. За протиправні дії дебоширу загрожує покарання від штрафу до двох років позбавлення волі.

Надія ТОРОКАНЕЦЬ,

Камінь-Каширський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: 2 ...
Наступна новина: На Закарпатті проводяться ...

КОМЕНТАРІ