Волиняни,які обкрадали автомобілі,вислухали вирок суду

Волиняни,які обкрадали автомобілі,вислухали вирок суду

27.03.15 12:27 0 590
Неповнолітній злодій отримав умовний термін покарання, а його раніше судимий «напарник» - п'ять років в'язниці.

Двоє молодиків, один із яких неповнолітній, через паркан проникли на приватну територію підприємства обласного центру. Із автомобілів, які там стояли, спритники викрали автозапчастини, інструменти та аудіоапаратуру. Із собою злодії також прихопили пристрій для проїзду на платних дорогах.

Усе викрадене загрузили у автомобіль, однак втекти із місця злочину їм не вдалося. Підозрілих хлопців та автомобіль помітив випадковий перехожий, який викликав працівників міліції.

На місце події прибули співробітники Державтоінспекції та слідчо-оперативна група. Міліціонери вилучили викрадені речі на суму понад десять тисяч гривень.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, Феміда присудила неповнолітньому зловмиснику три з половиною роки позбавлення волі з іспитовим терміном два роки. Натомість його раніше судимий напарник отримав чотири роки тюрми. Однак, зважаючи на частково невідбуте покарання за попереднім вироком, спритник проведе у в'язниці п'ять років та один місяць.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ