Волинські свободівці доставили матеріальну допомогу 14-ій бригаді та батальйону "Карпатська Січ"

Волинські свободівці доставили матеріальну допомогу 14-ій бригаді та батальйону "Карпатська Січ"

27.03.15 11:12 0 723
24-25 березня 2015 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив на передову в район окупованої Горлівки та селище Піски необхідний українським військовим вантаж.

Поблизу окупованої Горлівки вантаж зустріли жителі Володимира-Волинського, військовослужбовці 14-ої бригади свободівець Максим Ромащук та боєць Ігор Виборнов. Саме 14-ій бригаді було передано волинський всюдихід автомобіль "Волинянка" під назвою "Бандерівка" від лучанина Ореста Ковальчука. Також бригаді було передано 10 тонн продуктів харчування, засоби гігієни, шкарпетки, білизну.

Надпотужну 30-кіловатну автономну електростанцію, яку з братами придбав екс-голова Іваничівської РДА, свободівець Андрій Бадзюнь, було передано командиру добровольчого батальйону "Карпатська Січ", свободівцю Олегу Куцину.

"Ці речі є вкрай необхідними на передовій лінії фронту. Волинське коріння цього автомобіля повинно обов'язково допомогти нашим бійцям ставити на місце путінську навалу. Також наші хлопці будуть забезпечені на певний час як продуктами харчування, так і постачанням електроенергії в критичних ситуаціях, адже це є чи не найважливішим на передовій. Волинська громада робить все для того, щоб український солдат не був голодний і міг дати гідну відсіч озброєним окупантам", - зазначив голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба.

У черговій поїздці на Донбас вантаж супроводжував та контролював доставку свободівець з Володимира-Волинського Олександр Куцик.

До збору продуктів активно долучилися Іваничівський, Володимир-Волинський, Луцький та Любомльський райони, а також місто Володимир-Волинський.

Підприємці із Любомля Олег та Костянтин надали автомобіль для транспортування вантажу. Також допомога надійшла від управління лісового та мисливського господарства на чолі з Василем Мазуриком та від підприємця з Володимира-Волинського Романа Ваврищука.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ