Ужгородські міліціонери викрили крадія-"домушника"

Ужгородські міліціонери викрили крадія-"домушника"

27.03.15 13:30 0 567
Через відсутність грошей та потяг до оковитої 42-річний раніше судимий чоловік обікрав будинок ужгородської пенсіонерки.

Із заявою про крадіжку до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 71-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідома особа проникла в її будинок, звідки викрала стоматологічне крісло, газову колонку та плиту, електричний бойлер, а заслонки до кафельної пічки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник до будинку шляхом пошкодження вхідних дверей. З'ясувалося, що у будинку вже тривалий час ніхто не живе. Потерпіла мешкає в іншій частині міста. До свого помешкання жінка навідується лише для того, щоб подивитися, чи все гаразд. Тож вказати, коли саме була скоєна крадіжка, потерпіла не змогла.

Невдовзі працівники карного розшуку ужгородської міліції встановили, що крадіжку скоїв 42-річний раніше судимий ужгородець.

За словами крадія, брак грошей – основна причина злочину. Вже тривалий час він ніде не працює. Знайти роботу не може. Тому й вирішив «заробити» злочинним шляхом. Викрадене залізяччя планував порізати й здати на металобрухт, а зароблені таким чином гроші витратити на оковиту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбулися чергові ...

КОМЕНТАРІ