В Закарпатській області мукачівські правоохоронці викрили торговця метамфетаміном

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці викрили торговця метамфетаміном

27.03.15 15:52 0 618
Міліціонери Мукачева отримали оперативну інформацію, що у місті місцевий мешканець торгує наркотиками. Зловмисника затримали під час збуту психотропної речовини метамфетамін.

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції задокументували факт реалізації психотропної речовини метамфетамін.

Міліціонери затримали зловмисника безпосередньо в момент продажу наркотичної речовини. Наркоділок збув наркотик клієнту за 350 гривень.

Правоохоронці з′ясували, що цей 35-річний мукачівець ніде не працює і таким чином заробляє собі на життя. Про походження порошку мукачівець пояснити відмовився.

Зловмисник раніше неодноразово судимий за майнові злочини та за незаконні операції з наркотиками.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Збут психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Вилучена речовина направлена для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ