В Івано-Франківській області заїжджа жебрачка виявилася злодійкуватою

В Івано-Франківській області заїжджа жебрачка виявилася злодійкуватою

27.03.15 11:25 0 718
Тисменицькі міліціонери затримали жительку Житомирщини, яку підозрюють у вчиненні двох крадіжок з будинків місцевих мешканців.

Опитуючи потерпілих та їх сусідів, правоохоронці довідалися, що в день вчинення злочинів вулицями села їздив незнайомий автомобіль. У ньому перебувала жінка, яка просила милостині по селу. За отриманою інформацією оперативники встановили особу, а невдовзі й затримали підозрювану - 34-річну жительку Житомирської області.

Під час розмови зі слідчим підозрювана, зважаючи на пред'явлені їй речові докази, змушена була зізнатися у причетності до двох кримінальних правопорушень. З'ясувалося, що вона тимчасово винаймає житло в обласному центрі, ніде не працює, а живе з того, що випросить по селах. Коли ж господарів будинків не було вдома, зловмисниця тихцем заходила в залишені незачиненими оселі і вчиняла крадіжки. Як правило, викрадала золоті прикраси, гроші та інші негабаритні цінні речі.

Зараз правоохоронці перевіряють причетність цієї особи до вчинення інших аналогічних злочинів на території району та Прикарпаття загалом.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ