У Львівській області червоноградські правоохоронці відвідують пенсіонерів

У Львівській області червоноградські правоохоронці відвідують пенсіонерів

27.03.15 14:55 0 646
Одним з основних напрямків роботи дільничних інспекторів міліції є попередження скоєння кримінальних правопорушень щодо пенсіонерів. Працівники міліції надають пенсіонерам рекомендації щодо заходів їхньої особистої безпеки та вручають візитки про дні та місце особистого прийому громадян.

«Люди похилого віку, є однією з найбільш вразливих категорій осіб, які найчастіше стають жертвами крадіїв та грабіжників. Крім того, часто фіксуються факти шахрайства вчинені щодо пенсіонерів», - розповів заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Спічак.

Правоохоронці відвідують пенсіонерів у їхніх помешканнях, розповідають про заходи безпеки. Крім того, їм наголошують як потрібно поводитися з підозрілими особами та не впускали до своїх домівок сторонніх осіб.

«Завдяки таким подворовим обходам, пенсіонери мають можливість познайомитись зі своїм дільничним інспектором міліції.. Крім того, їм вручають візитки про дні та місце особистого прийому громадян дільничним інспектором міліції, який обслуговує адміністративну дільницю на котрій вони проживають, а також з контактними телефонами, за якими можна звернутися до правоохоронців у разі необхідності», - розповів Михайло Спічак.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Майстерню з виготовлення ...

КОМЕНТАРІ