Рятувальники напередодні Великодніх свят нагадали керівникам молитовних будинків правила пожежної безпеки

Рятувальники напередодні Великодніх свят нагадали керівникам молитовних будинків правила пожежної безпеки

27.03.15 16:24 0 655
26 березня працівники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС зустрілися із пасторами, просвітерами та відповідальними працівниками за пожежну безпеку будинків молитв Євангельських Християн-баптистів Рівненського району, аби в черговий раз нагадати їм правила пожежної безпеки. Захід провели напередодні Великодня, щоб запобігти виникненню пожеж у культових спорудах під час великого церковного свята. На семінар-інструктаж зібралися 10 чоловік, які здійснюють богослужіння в 13 молитовних будинках району.

Під час зустрічі рятувальники поінформували представників духовенства про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служб. Особливу увагу звернули на наявність у культових спорудах первинних засобів пожежогасіння, які допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії. Фахівці ДСНС роз’яснили, як слід користуватись вогнегасниками, і відповіли на запитання учасників семінару.

Наостанок усім присутнім на інструктажі пасторам та просвітерам роздали пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникненню загорань. Отримані знання вони доноситимуть до своїх вірян, аби в подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У зв'язку з новим ...

КОМЕНТАРІ