На Рівненщині затримали групу квартирних крадіїв на місці злочину

На Рівненщині затримали групу квартирних крадіїв на місці злочину

27.03.15 10:22 0 587
Працівники карного розшуку Рівненського міського відділу міліції в ході реалізації оперативної інформації, отриманої від колег з управління Рівненської та Тернопільської областей і департаменту карного розшуку МВС України, затримали злочинну групу у складі двох чоловік, громадян республіки Молдова, після вчинення чергового тяжкого злочину.

– За попередньою інформацією, зловмисники вчиняли крадіжки з квартир не лише на Рівненщині, а й на території інших областей, - повідомив заступник начальника УМВС Володимир Голубош. – До помешкань злодії проникали шляхом злому серцевини замка або підбору ключів. Викрадали гроші та золоті вироби. Вже відомо про їх причетність до чотирьох квартирних крадіжок у Рівному. Вилучено знаряддя вчинення злочинів та викрадені речі. Зловмисники діяли зухвало, в густонаселених районах міст, в денний час доби.

Міліціонери встановили, що одному з крадіїв 27 років, іншому – 30. Наразі триває підготовка матеріалів щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні тяжкого злочину та затримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення причетності крадіїв до інших злочинів на території Рівненської області та за її межами.

СЗГ УМВС України

В Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині завдяки ...

КОМЕНТАРІ