У Рівненській області завдяки співпраці з населенням дільничний інспектор міліції встановив злодія

У Рівненській області завдяки співпраці з населенням дільничний інспектор міліції встановив злодія

27.03.15 10:59 0 633
До дільничного інспектора Радивилівського райвідділу міліції, який здійснював обхід помешкань громадян, звернувся 61-річний житель села Новоукраїнка з проханням розшукати особу, яка в ніч на 16 березня викрала електродвигун потужністю 5 кВт.

Потерпілий розповів, що синхронного двигуна він часто використовував у веденні домашнього сільського господарства. Востаннє, приєднавши його до циркулярки, чоловік різав дошки.

Активну участь у розкритті цього злочину взяв голова Дружбівської сільської ради. Дільничному надійшла інформація про необхідність відвідання за місцем проживання одного із жителів с. Новоукраїнка. Під час бесіди 49-річний непрацюючий односельчанин потерпілого зізнався міліціонерові у своїй причетності до крадіжки. Зі слів чоловіка, вкрасти мотора його змусило скрутне матеріальне становище. Викрадену річ він продав односельцю за 800 гривень, втім вартість нового сягає майже дві тисячі гривень.

Для встановлення суми збитку правоохоронці направили електродвигун до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

- Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник міліції громадської безпеки Радивилівського РВ УМВС Олександр Собчук. - Ми вдячні мешканцям Радивилівщини за надання допомоги у розкритті злочинів, адже завдяки вчасно наданій інформації нам вдається затримати зловмисників, а викрадене майно повернути власникам.

Оксана Шуляк,

Радивилівський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: ПриватБанк став ...

КОМЕНТАРІ