На Рівненщині в ДТП потрапив патрульний автомобіль ДАІ

На Рівненщині в ДТП потрапив патрульний автомобіль ДАІ

27.03.15 09:16 0 593
25 березня близько 19 години поблизу смт. Смига Дубенського району в дорожньо-транспортну пригоду потрапив патрульний автомобіль ДАІ. Травми отримали двоє міліціонерів та нетверезий водій позашляховика.

За попередніми даними, 60-річний водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER», з невідомих поки причин, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з патрульним автомобілем «ВАЗ 211040». За кермом патрульного автомобіля знаходився працівник ДАІ, який з напарником здійснював нагляд за безпекою дорожнього руху на ділянці автодороги Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече.

На місці події слідчо-оперативна група з'ясувала, що водій позашляховика, ймовірно, знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Цей факт згодом підтвердили медики. При проведенні медичної експертизи рівень алкоголю показав 1,2 проміле.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER» та двоє працівників ДАІ госпіталізовані в травматологічне відділення Дубенської лікарні.

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же строк.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: У Луцьку визначали ...

КОМЕНТАРІ