На Тернопіллі проведено навчання служб цивільного захисту

На Тернопіллі проведено навчання служб цивільного захисту

27.03.15 09:10 0 642
26 березня у Тернополі проведено навчання з метою якого було визначення ступеня готовності служб цивільного захисту до оперативного реагування у випадку виникнення на території області надзвичайних подій різного характеру.

Відповідно до тактичного задуму, на території одного з приватних підприємств Тернополя внаслідок розгерметизації ємкості для зберігання аміаку відбувся витік хімічно-небезпечної речовини. Виникла загроза життю та здоров’я людей.

Першими до місця події дістались рятувальники. Слід за ними прибув автомобіль швидкої медичної допомоги, а вже за кілька хвилин – співробітники міліції, служби газу, облавтодору та енергетики. Завдяки злагодженій взаємодії надзвичайну ситуацію було оперативно ліквідовано.

В процесі навчань відпрацьовано дії екстрених служб з ліквідації умовної надзвичайної ситуації, пов’язаної з викидом хімічно-небезпечних речовин. Навчальну мету виконано повністю.

За діями спостерігали представники Тернопільської обласної державної адміністрації та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ