У ПриватБанку допоможуть пенсіонерам,які не мають можливості відвідати відділення

У ПриватБанку допоможуть пенсіонерам,які не мають можливості відвідати відділення

27.03.15 10:17 0 765
В період складних життєвих ситуацій (проблеми зі здоров’ям, поважний вік) або погодних умов ПриватБанк доставляє пенсійні картки своїм клієнтам безпосередньо за місцем проживання. Понад 100 пенсіонерів Рівненщини скористались даною унікальною послугою ПриватБанку, яка була запроваджена банком ще у 2013 році.

"Пенсіонери, які не мають можливості відвідати відділення, не мають відчувати себе обділеними увагою, – розповідає заступник керівника напрямку соціальних програм Північно-Західного РУ ПриватБанку Наталія Костюшок. – У випадку необхідності, замовити таку послугу можуть і родичі пенсіонера. Для цього лише потрібно зателефонувати за номером 3700 з мобільного, до речі послуга – безкоштовна. Співробітник банку зв'яжеться з клієнтом і доставить карту в зручний для нього час".

В рамках соціальної програми ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. Знімати готівку з картки можна в будь-якому з 267 банкоматів ПриватБанку в області, так і в банкоматах інших банків України без будь-яких комісій. Здійснювати платежі: оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, переказ коштів з картки на картку можна в кожному з 321 терміналів самообслуговування. А головне, пенсіонери мають можливість примножувати свої кошти - на залишок грошових коштів на карті нараховується 10% річних.Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку “Бонус Плюс” при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

45 відсотків пенсіонерів Рівненщини, які отримують пенсію через банківські установи, а це більше 65 тис. клієнтів, отримують кошти на карткові рахунки ПриватБанку. Лише у минулому році більше 8,5 тис. пенсіонерів стали клієнтами ПриватБанку.

На сьогоднішній день в Україні налічується понад 13,5 млн пенсіонерів. Послугами банків користуються 4,7 млн чоловік, з них понад 2,6 млн клієнтів довіряють перерахування пенсії та більше 1,3 млн клієнтів перерахування соціальних допомог саме ПриватБанку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ