ПриватБанк став банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для виплати компенсацій вкладникам ПАТ «ВіЕйБі Банк»

ПриватБанк став банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для виплати компенсацій вкладникам ПАТ «ВіЕйБі Банк»

27.03.15 11:04 0 666
З 27 березня ПриватБанк починає виплати відшкодувань вкладникам банку ПАТ «ВіЕйБі Банк», які, укладаючи депозитний договір у ПАТ «ВіЕйБі Банк», зазначили місце реєстрації проживання за паспортом: Івано-Франківська, Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області, а також клієнтам-нерезидентам.

Виплати гарантованої суми відшкодування будуть здійснюватися до 12 травня 2015 р. включно. Як повідомила прес-служба банку, отримати кошти можна в будь-якому з 2 560 відділень ПриватБанку.

У відділеннях ПриватБанку вкладники ПАТ «ВіЕйБі Банк» зможуть отримати свої кошти готівкою або зарахувати їх на пластикову картку. Обмеження на видачу готівки в розмірі 150 тис. грн на день, установлені НБУ, не поширюються на виплати відшкодування Фонду гарантування.

Окрім того, клієнтам ПАТ «ВіЕйБі Банк» ПриватБанк пропонує особливі умови – надбавку 0,5% до базової ставки за договором у разі розміщення депозиту в гривні або валюті на строк 3 місяці та більше.

Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

Більшість відділень ПриватБанку обслуговує клієнтів не тільки в робочі дні, але й у суботу. Детальнішу інформацію про порядок виплат компенсацій можна отримати за телефоном 3700 або на сайті банку www.pb.ua

ПриватБанк – найбільший учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. На сьогодні ПриватБанк здійснює виплати вкладникам ПАТ «БРОКБІЗНЕСБАНК», ПАТ «БАНК «ТАВРИКА», ПАТ «ІНТЕРБАНК», АТ «ЄВРОГАЗБАНК», ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК», ПАТ «УКРАЇНСЬКИЙ ФІНАНСОВИЙ СВІТ».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вінниччину з одноденним ...

КОМЕНТАРІ